Kris Prat uvredio bolesnog sina, danima plače zbog izgovorenog: Saznaće jednog dana za to

Izvor: B92, 01.Jul.2022, 08:01

Kris Prat uvredio bolesnog sina, danima plače zbog izgovorenog: "Saznaće jednog dana za to"

Glumac Kris Prat je u velikom intervjuu progovorio o negativnim mišljenjima o sebi te stavu da je u poređenju s imenjacima Evansom, Hemsvortom i Pajnom grozan tip i najgori holivudski Kris.

Prata već neko vreme prate negativni komentari po društvenim mrežama, gde se naveliko preispituju njegova politička i verska uverenja, kao i niz izjava koje je ranije dao. Posebno su ružne one u kojima Prat nema baš previše poštovanja prema svojoj bivšoj supruzi Ani Faris i sinu Džeku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojeg ima s njom. Njihova objava 2017. godine da se razvode šokirala je Holivud, a Prat se dve godine kasnije oženio ćerkom Arnolda Švarcenejgera, Ketrin, i u međuvremenu su dobili dvoje dece.

Prat kaže kako je on sam naučio da Tviter nije stvarni život, no njegov 9-godišnji sin Džek još uvek nije. A jedna od stvari koje mu se najviše zameraju povezana je baš s dečakom. Krajem prošle godine, nakon što je glumac na društvenim mrežama pohvalio suprugu Ketrin jer mu je dala "predivnu zdravu ćerku", javnost je poludela.

Kritičari su njegove reči shvatili kao omalovažavanje Ane Faris i sina Džeka, koji je rođen devet nedelja pre termina i od detinjstva ima zdravstvene probleme te oštećen vid.

"Rekao sam otprilike kako svi treba da nađu nekoga ko će ih gledati kao što moja žena gleda mene. Hteo sam da dodam još malo više, da kažem koliko je volim i rekao sam da sam zahvalan i jer mi je dala predivnu, zdravu ćerku. A onda se pojavila gomila tekstova u kojima je pisalo sve u stilu: 'To je strašno. Ne mogu da verujem da Kris Prat zahvaljuje na zdravoj ćerki nakon što mu se prvo dete rodilo prerano. To je pravi šamar bivšoj ženi'", rekao je Prat i dodao:

"Pomislio sam kako je to jedno veliko sranje. Moj sin će to pročitati jednog dana. Nikad neće nestati jer je uklesano u digitalni kamen. Stvarno mi je jeb*no smetalo. Plakao sam zbog toga. Mrzim što su ovi blagoslovi u mom životu pravi teret za ljude koji su mi bliski", zaključio je popularni glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.