Krila se od javnosti 13 godina: Holivudska sirena se konačno pojavila, neprepoznatljiva je FOTO

Izvor: B92, 28.Jan.2022, 09:02

Krila se od javnosti 13 godina: Holivudska sirena se konačno pojavila, neprepoznatljiva je FOTO

Bridžet Fonda (58) je proglašavana više puta za jednu od najlepših žena na svetu. Slavna glumica nedavno je posle duge pauze viđena u javnosti i evo kako sada izgleda.

Glumica Bridžet Fonda, čiji je otac legendarni glumac Piter Fonda, a tetka Džejn Fonda, slikana je ovih dana na ulicama Los Anđelesa i mnogi se pitaju šta je doprinelo njenoj ogromnoj promeni fizičkog izgleda.

Poslednji put je fotografisana 2009. kada je prisustvovala premijeri Tarantinovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << filma "Prokletnici.

Podsetimo, igrala je u filmovima "Džeki Braun", "Kum III", "Tačka bez povratak", a tokom dvehiljaditih posvetila se porodici i povukla se iz glume.

U braku je sa Denijem Elfmanom, sa kojim ima sina Olivera (17).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Glumica uslikana nakon 13 godina skrivanja od javnosti

Izvor: Tracara.com, 28.Jan.2022

Glumica Bridget Fonda, čiji je otac legendarni glumac Peter Fonda, a tetka Jane Fonda, uslikana je ovih dana na ulicama Los Anđelesa i mnogi se pitaju šta je doprinelo njenoj ogromnoj promeni fizičkog izgleda. Fonda je poslednji put javno fotografisana 2009. kada je prisustvovala premijeri Tarantinovog...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.