Krenuo je da zaprosi devojku, ali je seo u pogrešan taksi...

Izvor: B92, 23.Okt.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenuo je da zaprosi devojku, ali je seo u pogrešan taksi...

Prvi srpski veb sitkom "Prva tarifa" startuje danas na Prva.rs, a moći ćete da ga pratite radnim danima ekskluzivno na njihovom sajtu.

Marko Živić i Katarina Marković igraju u humorističkom serijalu koji prati zgode bivših "nezgodnih" supružnika.

Glavni junaci sitkoma su taksista i njegova bivša žena, vlasnica salona za lepotu. Njihovi doživljaji, mušterije i situacije u koje dolaze, okosnica su serije. Svaka epizoda je priča za sebe, i u svakoj se prepliću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << situacije iz taksija i salona.

Serijal je nastao po ugledu na slične hit formate poput Carpool karaoke, a prvu epizodu već sada možete da pogledate.

Kako izgleda kada kreneš da prosiš devojku, uđeš u taksi, i naletiš na ogorčenog taksistu koji brak vidi kao bunar i ne prestaje da brblja? Ako mislite da se mladoženja predomislio, varate se, uradio je nešto mnogo, mnogo zanimljivije. Pogledajte.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.