Krava Darsi svratila do Mekdonaldsa

Izvor: B92, 25.Apr.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krava Darsi svratila do Mekdonaldsa

Krava muzara po imenu Darsi došla je do prozora Mekdonaldsa u gradiću Brušu, ali nije ništa naručila, samo je htela da malo razbije dosadu i skrene pažnju na sebe, tvrdi njena vlasnica Sendi Vin.

Ona je ispričala televiziji KUSA-TV da se Darsi iskrala iz štale i došetala do popularnog restorana brze hrane, udaljenog oko kilometar od njene kuće u Brušu, u saveznoj državi Kolorado.

Vin je kazala da je Darsi dobra krava, ali da joj je ponekad dosadno i da tada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << traži pažnju. Ona je navela da nije primetila Darsin nestanak sve dok je policija nije zvala i obavestila je da se njena krava nalazi u Mekdonaldsu.

Predstavnica policije Bruša našalila se ovom slučaju, rekavši da "Darsi nije dobila svoj hamburger".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.