Kraljica objavila omiljenu fotografiju s pokojnim suprugom FOTO

Izvor: B92, 17.Apr.2021, 09:37

Kraljica objavila omiljenu fotografiju s pokojnim suprugom FOTO

Uoči sahrane princa Filipa, britanska kraljica Elizabeta II podelila je sa javnošću jednu od svojih najdražih fotografija sa suprugom s kojim je bila u braku 73 godine.

Na fotografiji je kraljevski par prikazan kako se odmara na travi u prirodi Aberdinšira 2003. godine, prenosi BBC.

Na toj fotografiji snimljenoj jednog sunčanog dana, kraljica i princ Filip izgledaju potpuno opušteno i toplo se smeškaju svojoj snahi Sofiji koja ih je snimila.

U dvorcu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vindzor danas će biti održana sahrana supruga britanske kraljice Elizabete Druge (Elizabeth), princa Filipa (Philip) preminulog 9. aprila u 100. godini.

Sahrani će moći da prisustvuje najviše 30 ljudi u skladu sa merama protiv epidemije korona virusa koje su trenutno na snazi u Velikoj Britaniji. I sam princ Filip je ranije izjavio da želi skromnu sahranu.

Na ceremoniji, koja će biti prikazana na televiziji, kraljevska porodica oprostiće se od vojvode od Edinburga koji je 73 godine bio u braku sa "Lilibet" koja je 1952. godine postala kraljica Elizabeta Druga.

Opelo, koje će trajati manje od sat vremena, vodiće poglavar Anglikanske crkve, nadbiskup Džastin Velbi (Justin Velby).

Predstavnici vojske će takođe biti prisutni na sahrani i oni će nositi kovčeg princa od dvorca do kapele.

Na sahrani će biti i princ Hari (Harry), kraljičin unuk i sin preminule princeze Dajane (Diana) koji se zajedno sa suprugom Megan (Meghan) distancirao od kraljevske porodice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uoči sahrane kraljica Elizabeta II objavila OMILJENU FOTOGRAFIJU sa pokojnim suprugom princom Filipom (FOTO)

Izvor: Blic, 17.Apr.2021

Uoči sahrane princa Filipa, britanska kraljica Elizabeta II podelila je sa javnošću jednu od svojih najdražih fotografija sa suprugom s kojim je bila u braku pune 73 godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.