Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica Elizabeta traži asistentkinju

Nezaposleni ste i sanjate o poslu iz snova? Možda je onda ovo prava prilika za vas. Kraljica Elizabeta traži asistenta koji će joj voditi domaćinstvo u londonskoj rezidenciji, javlja Daily Mail.

Iako titula možda na prvu zvuči primamljivo, moraćemo vas razočarati. U osnovi, traži običnu čistačicu koja će brinuti da se palata u svakom trenutku sjaji, ribati podove, čistiti prašinu i sve ostale stvari koje podrazumijeva taj posao.

U oglasu za posao, objavljenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na web stranici domaćinstva kraljevske porodici, stoji da traže nekog ko s puno brige i ponosa radi svoj posao, ima odlične komunikacijske vještine i zna kvalitetno rasporediti vrijeme, prenosi 24sata.hr.

Upozoravaju i kako ovo nije običan oglas za posao - sretnik ili sretnica kojeg odaberu osim što će raditi, imaće priliku i živjeti u palati.

U oglasu nije naznačen iznos plate, a pretpostavlja da se bi novi zaposlenik dobio i 33 dana godišnjeg odmora.

Za Bikingemsku palatu trenutno radi više od 800 zaposlenika, od čega velik broj njih u palati i živi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.