Izvor: Nezavisne Novine, 11.Mar.2016, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica Elizabeta: Možda bi trebalo da budemo zahvalni Dajani

Svi moji unuci su divni, a Hari i Vilijam mnogo toga duguju svojoj majci. Možda ipak, na tome, treba da joj zahvalimo – rekla je kraljica Elizabeta okupljenima u Vindzorskoj palati.

Kraljica Elizabeta je godinama krivila Lejdi Di da je svojim ponašanjem monarhiju gotovo bacila na koljena.

“Sjećam se da je kraljica Dajani stalno govorila da se aktivira u društvu, a kada je Dajana odlučila da se posveti oboljelima od AIDS­a, Elizabeta je poludjela od bijesa”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kaže Dajanin bivši saradnik koji tvrdi da je princeza uvijek bila ispred svog vremena, dok je Elizabeta zapela u prošlosti.

Posebno joj je smetalo što se Diana družila s običnim narodom, zaposlenima u kuhinji u palati, zato što se obraćala medijima.

“Ipak, dvadeset godina od njene smrti Elizabeta više ne smatra da je Dajana neprilagođena i problematična, i da nije doprinijela porodici. Mnogi ne znaju da je Elizabeta prezirala Kamilu zbog problema koje je prouzrokovala braku Dajane i Čarlsa. Uvijek se nadala da će se par pomiriti, ali je morala da stane na stranu sina koji je prestolonasljednik”, kažu iz kraljevske palate.

Elizabeti je javnost zamjerila što se nakon Dajanine smrti nije vratila u London i što nije spustila zastavu na pola koplja.

“Uvijek je bila takva, kao nekadašnje vladarke, iz prošlosti, ona nije nikada željela da pokaže emocije. Kad su teroristi IRA ubili njenog strica, Elizabeta ni tada nije otišla u London”, kažu saradnici kraljevske porodice.

(NN, ljepotaizdravlje)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.