Kraljevski par se povlači: Žele finansijsku nezavisnost

Izvor: B92, 09.Jan.2020, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevski par se povlači: Žele finansijsku nezavisnost

Britanski princ Hari i njegova supruga vojvotkinja od Saseksa Megan planiraju da se povuku iz svojih uloga kao visoko pozicioniranih članova britanske kraljevske porodice i da rade na tome da postanu finansijski nezavisni.

U saopštenju objavljenom na nalogu na Instagramu, princ Hari i njegova supruga naglasili su da će nastaviti da u potpunosti podržavaju kraljicu Elizabetu Drugu.

"Sada planiramo da pravimo ravnotežu u našem vremenu između Ujedinjenog Kraljevstva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Severne Amerike, nastavljajući da poštujemo našu dužnost prema kraljici, Komonveltu i našim patronima", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, taj "geografski balans" omogućiće im da odgajaju svog sina uz uvažavanje kraljevske tradicije, ali će pružiti svojoj porodici "prostor da se fokusira na sledeće poglavlje, što uključuje pokretanje novog dobrotvornog entiteta".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ISTINA O POVLAČENJU: Megan i princ Hari otkrili da žele finansijsku nezavisnost, a evo i KAKO to planiraju da postignu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 08:11

Imaju plan...Megan Markl i princ Hari su objavili da će se povući sa kraljevskih dužnosti, što je potez o kom se spekuliše da nisu obavestili kraljevsku porodicu...U njihovoj izjavi, par je potvrdio da više ne žele da budu "senior" članovi kraljevske porodice. Umesto toga, nadaju se da će podeliti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.