Kralj se kruniše, a sve oči uprte u njih

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 11:36

Kralj se kruniše, a sve oči uprte u njih

Prinčevi Hari i Vilijam sastali su se po prvi put nakon što je vojvoda od Saseksa izneo sav prljav veš iz njihovog odnosa u memoarima "Rezerva".

Čitav svet očekivao da vidi kako će se braća ponašati, pozdraviti, da li će se u krajnjem slučaju zagrliti, i na kraju jedno drugom oprostiti sve nesuglasice

Međutim, britanski mediji izvestili su da je Hari došao sam na ceremoniju i da je sedeo dva reda iza brata.

Urednica časopisa "Majesty" Ingrid Sevart >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekla je za "San" da svi članovi porodice imaju gust raspored obaveza i da će Hari i Vilijam o svom odnosu pričati neki drugi put. Dodala je da joj je drago što je mlađi princ pričao sa ocem, jer je to korak ka njihovom zbližavanju.

Harijeva supruga Megan Markl nije prisustvovala istorijskom događaju. Ona je ostala sa decom u Kaliforniji, a njen i Harijev sin Arči Harison slavi četvrti rođendan, i to baš na dan kada njegov deda zvanično preuzeo krunu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.