Kraj ljubavi: Razvodi se premijerka Finske

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 21:20

Kraj ljubavi: Razvodi se premijerka Finske

Finska premijerka Sana Marin (37) danas je iznenada objavila da se razvodi od supruga Markusa Raikonena nakon 19 godina zajedničkog života.

"Zajedno smo podneli zahtev za razvod. Zahvalni smo za 19 zajedničkih godina i za našu voljenu ćerku" navela je Marin na svom profilu na Instagramu.

Najmlađa premijerka u istoriji Finske dodala je da će njih dvoje i dalje biti "najbolji prijatelji" i brižni roditelji.

"I ubuduće ćemo provoditi vreme zajedno kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << porodica i jedno sa drugim. Želimo da poštujete našu privatnost. Nećemo dalje komentarisati razvod" dodala je Marin.

Sana Marin, koja se povlači sa mesta premijera nakon prošlomesečnog poraza na izborima, umešana je u seriju skandala zbog zabava tokom svog trogodišnjeg mandata.

Mlada političarka je avgusta prošle godine snimljena kako izbliza pleše sa jednim muškarcem u noćnom klubu. Mediji su otkrili da je intimno plesala sa pevačem Olavijem Uusivirtom (39), ali je on demantovao da su imali aferu.

Nema nagoveštaja da je pevač kriv za razlaz para.

Uusivirta je tvrdio da su njih dvoje prijatelji i da se između njih u noćnom klubu u Helsinkiju nije dogodilo "ništa neprikladno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijerka ŠOKIRALA JAVNOST RAZUZDANIM SNIMCIMA: Narod je bio užasnut njenim ponašanjem, ali ovo ih je iznenadilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023

Sana Marin, finska premijerka koja uskoro odlazi sa te funkcije, razvodi se posle tri godine braka. U zajedničkom saopštenju koje je objavila sa suprugom, navodi se da su srećni što su bili zajedno 19 godina i da ostaju u dobrim odnosima posle rastanka..."Zahvalni smo na 19 zajedničkih godina i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.