Krah ljubavi: Razvodi se Riki Martin nakon šest godina braka

Izvor: B92, 31.Avg.2023, 21:15

Krah ljubavi: Razvodi se Riki Martin nakon šest godina braka

Pevač Riki Martin i njegov suprug Džvan Josef postigli su nagodbu za razvod.

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ, bivši par je sklopio nesporni pismeni sporazum. Detalji još nisu objavljeni, a trenutno traže od sudije da potpiše pomenuti dokument.

Inače, prošlog meseca Martin i Josef su zajedno objavili da se rastaju posle 6 godina braka.

"Odlučili smo da završimo brak sa ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom prema našoj deci i poštujući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ono što smo kao par doživeli svih ovih divnih godina. Sada je naša najveća želja da nastavimo zdravu porodičnu dinamiku i odnos usredsređen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili da zajedno odgajamo našu decu. Želimo da sačuvamo poštovanje i ljubav koju gajimo jedni prema drugima", navodi se u saopštenju.

Pop zvezda deli dvoje male dece sa Josefom, ćerkom Lusijom i sinom Renom. Martin takođe ima sinove blizance, Matea i Valentina, koje odgaja kao samohrani roditelj, a sva deca su rođena preko surogata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.