Krađa biserne haljine dobila holivudski zaplet

Izvor: B92, 28.Feb.2015, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krađa biserne haljine dobila holivudski zaplet

Priča o ukradenoj haljini sa biserima, dobila je holivudski zaplet.

Naime, haljina koju je Lupita Njongo nosila na dodeli Oskara i koja je ukradena nakon ceremonije, vraćena je uz tvrdnju da su biseri koji se nalaze na njoj lažni.

Lopov je navodno obavestio jedan sajt o svojoj krađi, ali je i izjavio da je skinuo dva bisera kako bi ih odneo na procenu i tada je saznao da su oni lažni.

Nakon toga je svoj "plen" stavio u kesu za đubre i ostavio ga u toaletu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednog hotela.

Velika je mogućnost da haljina čija je vrednost procenjena na 150.000 dolara na sebi zaista ima lažne bisere jer je dizajner Francisko Kosta navodno rekao kako je pretpostavio da svi znaju da biseri nisu pravi, ali se izgleda prevario.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.