Košarkaš godinama vodio dvostruki život, a razotkrio ga klub: Čestitamo FOTO

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 09:58

Košarkaš godinama vodio dvostruki život, a razotkrio ga klub: "Čestitamo" FOTO

Klub Real Valjadolid, nenamerno je porukom na društvenim mrežama otkrilo dvostruku ljubavnu vezu svog kapitena Serhia De la Fuentea. Brzo je obrisana, ali tajna više nije bila tajna.

Klub je želeo da čestita De la Fuenteu i njegovoj partnerki Lauri na nedavnom rođenju ćerke. "Dobrodošla na svet, Karlota! I čestitamo Lauri i Serhiu na ovoj sjajnoj vesti! Još jedna veverica u porodici!", napisali su sa Tviter naloga tima. Ono što je izgledalo kao bezazlena slavljenička >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poruka na kraju se pretvorilo u skandal. Supruga Fernanda San Emeterija, bivšeg igrača kluba, a sada pomoćnog trenera Valensije, odgovorila je rekavši da je donedavno kapiten bio dečko njene sestre.

Pre nego što je obrisana čestitka, Alisija, supruga San Emeterija, odgovorila je otkrivajući igračev dvostruki ljubavni život: "Vau! Pa, kakvo iznenađenje! Ovaj dečko je do juče bio dečko moje sestre. Bili su zajedno tri godine. Hej, pa, ništa .Neka mu je sa srećom i živela poligamija." Na ovaj način je otkriveno da je kapiten Valjadolida imao dve veze sa dve žene u istom vremenskom periodu, pri čemu je dobio ćerku sa jednom od njih. Kontroverza koja se fokusirala na igrača, ali i na klub...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.