Korejci masiraju Novosađane na ulici

Izvor: B92, 23.Jun.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korejci masiraju Novosađane na ulici

Već dva dana Novosađani, ali i posetioci našeg grada koji su se pre podne od 9 do 11 i posle podne od 16 do 18 sati zatekli u centru, imali su priliku da vide nesvakidašnji prizor, ali i da se prepuste blagotvornom dejstvu masaže, koju su upražnjavali studenti medicine iz Južne Koreje.

Foto: · · · — — — · · ·/ Flickr.com

Grupa od 27 studenata, predvođena svojim profesorima, do kraja sedmice na različitim mestima u centru Novog Sada i u prostorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udruženja, u Ulici Avgusta Cesarca 6, u navedenom terminu masiraće sve one koji to budu hteli, i to besplatno.

U Novi Sad došli su na poziv Udruženja „Život i zdravlje”, i to drugu godinu zaredom, demonstrirajući tu veštinu.

"U pitanju je ručna masaža ramena, leđa i ruku, ali i električna", kaže član Udruženja „Život i zdravlje” Lehel Nađ Bata. "Osim što masiraju, oni i mere pritisak, nivo šećera u krvi i kapacitet pluća. Nakon Srbije, idu u Grčku i Tursku, gde će raditi to isto".

Nađ Bata kaže da su ljudi prijatno iznenađeni pojavom korejskih masera na ulici i da se rado prepuštaju masaži. S druge strane, gostima iz Koreje je veoma zanimljivo u Novom Sadu. Kažu da ih se najviše dojmilo to što su Srbi otvoreni za komunikaciju i dosta opušteni, što nije slučaj kod njih.

Izvor: Dnevnik.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.