Kontroverzna epizoda Springerovog šoua: Niko nije želeo da je emituje - bila je sumanuta VIDEO

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 22:20

Kontroverzna epizoda Springerovog šoua: Niko nije želeo da je emituje - bila je sumanuta VIDEO

Džeri Springer, kultni TV voditelj čiji se ‘The Jerry Springer Show‘ emitovao čak 27 godina i postao sinonim za razularene TV emisije, umro je nakon kratke i teške bolesti u 79. godini života.

Iako se danas gotovo nijedna epizoda njegovog shoua ne bi mogla emitovati, bilo je emisija koje su bile previše šokantne čak i za ono doba.

Takva je epizoda u kojoj Džero razgovara sa muškarcem koji je oženio svog konja.

Prvobitno emitovana krajem 1998., >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ova je epizoda bila toliko kontroverzna da ju je nekoliko TV stanica odbilo.

Tokom emisije, Džeri je razgovarao s čovekom koji je tvrdio da je zaljubljen i oženjen svojim konjem, Pikselom.

Džeri je tokom emisije morao nekoliko puta da upozori čoveka da prestane da se ljubi s konjem.

Kad je nekoliko godina kasnije govorio o toj epizodi, Džeri Springer je u tok šou Meredit Viere rekao da nije imao pojma da je Piksel konj dok kobila nije zaista ušetala na pozornicu.

"Nisam smeo unapred da znam o čemu se radi u emisiji. Pa su mi dali karticu s tekstom, ali sve što je na mojoj kartici pisalo su imena gostiju."

"Trebalo je da im postavljam pitanja koja bi postavljali oni koji gledaju od kuće, a zatim da se našalimo. U ovoj konkretnoj emisiji, imamo tog tipa Boba koji je sedio i ja sam ga pitao: "Bobe, šta se događa?", a on je odgovorio: ‘Ma, imam nekih problema sa komšijama.‘

‘Onda sam ga ponovno pitao u čemu je problem, a on je rekao: ‘Ne sviđa im se moja žena‘. Ja sam ponovno pitao: ‘Šta nije u redu s tvojom ženom?‘, a on je rekao ‘Ne znam, ona ne pravi buku, ne razgovara ni s kim‘. Tad sam pomislio kako će ovo biti dosadno.

"Pogledao sam sledeće ime na svojoj kartici i pisalo je da se njegova žena zove Piksel pa sam rekao neka dođe na binu. I onda se pojavio ovaj konj."

Džeri je prvo mislio da mu je žena došla na konju i negde pala, pa je tražio od producenata da pogledaju iza pozornice. Ali onda su mu rekli da je taj konj zapravo Bobova žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.