Konstrakta priznala kako se oseća posle otkazanog nastupa i u kakvom je odnosu sa Sarom Jo

Izvor: B92, 24.Apr.2022, 17:37

Konstrakta priznala kako se oseća posle otkazanog nastupa i u kakvom je odnosu sa Sarom Jo

Umetnica Ana Đurić Konstrakta osvojila je široke narodne mase numerom "In Corpore sano", sa kojom predstavlja Srbiju na predstojećem Evrosongu u Torinu.

I dok se nagađa i predviđa kakva će njena pozicija biti na prestižnom takmičenju, Konstrakta otkriva kako se u njenom domu slavi najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

Izbor za Evrosong za pamćenje: gafovi Ane Stanić, Sara Jo-K, i jedna objava trudnoće

"Uskrs i ostali praznici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su uglavnom rezervisani za posetu našim starijima. Tako da smo uglavnom kod bake i deke i to su lepi momenti gde smo zajedno čitave dane", priča Konstrakta i otkriva kako se nosi za popularnošću:

Konstrakta posetila patrijarha Porfirija - poklonila mu lavor FOTO

"Možda mi najteže pada medijska izloženost na koju nisam navikla i za koju smatram da možda nije potrebna u toj količini."

Umetnica je bila prinuđena da evrovizjsku žurku otkaže sa obrazloženjem da umetnica nije dovoljno prala ruke, te je sada otkrila kakvog je zapravo zdravlja i da li je spremna za Torino:

"Osećam se dobro, za pranje ruku je bila šala i nadam se da je shvaćena kao takva. U principu bilo je praktičnije da se odloži put u Madrid ne bih li se ja oporavila dobro i imala dobru poziciju iz koje krećem dalje u Torino, što je u ovom trenutku najvažnije."

Konstrakta mora biti na Exitu

Posle "Pesme za Evroviziju", u porodici Đurić više ništa nije isto, a umetnica sada otkriva kako njen najbliži nose sa obavezama i od odsustvom od kuće:

"Moja porodica je navikla da sam uglavnom tu, tako je da je i za njih ovo nova situacija, ali prosto radimo kao tim. Tako da je svako preuzeo deo obaveza na sebe."

Da li Konstrakta može da izdrži pritisak?

Mnogo se spekulisalo da Sara Jo i Konstrakta posle finalne večeri pomenutog festivala nisu u dobrim odnosima, a umetnica ipak kaže da pevačicu nikada nije gledala kao protivnicu.

Reakcija Sare Jo na Konstraktu hit na društvenim mrežama: "Dođe mi neko, opere ruke i pobedi"

"Pod jedan nikada ne bih rekla da je Sara Jo moja protivnica. Nismo mi protivnici. Prosto na takmičenju su se takmičile pesme i mislim da je sasvim zdravo da smo jedni drugima podrška i zauvek ću to misliti", istakla je umetnica.

Iako kladionice predviđaju Srbiju u top 5, Ana ipak kaže da joj je najpre cilj da uđe u finale, a tek onda nastaje borba.

"Nisam čula baš za tako visoku poziciju u top 5. Ja bih za sada volela i to je prvi cilj da se uđe u finale. A kada uđemo u finale biće mnogo lakše", ispričala je Konstrakta za "Blic".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.