Konačno završen prljavi rat: Bivša supruga Kevina Kostnera bogatija za 400.000 dolara

Izvor: B92, 19.Sep.2023, 20:29

Konačno završen "prljavi" rat: Bivša supruga Kevina Kostnera bogatija za 400.000 dolara

Poslednjih nedelja je jedna od glavnih tema bio razvod Kevina Kostnera i Kristin Baumgartner. Izgleda da je konačno sve završeno.

Pravni rat se iznenada završio nakon što je objavljeno da će bivšoj supruzi Kevina Kostnera, Kristin Baumgartner, biti isplaćeno više od 400.000 dolara za sudske troškove.

Advokati Kevina Kostnera dobili su nekoliko pravnih bitki, koje su dovele do nagodbe. Njegova advokatica Lora Vazer nedavno je predala dokumentaciju sudu u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se navodi da će glumac bivšoj supruzi plaćati 63.000 dolara alimentacije mesečno.

Sudija je jasno stavio do znanja da se odredbe predbračnog ugovora moraju izvršiti. Ukoliko Kristin pokuša da to ospori, morala bi da vrati bivšem mužu više od milion dolara i da plati sudske troškove njegovom pravnom timu, za taj novi spor. Ona j, kako izvori navode, pogledala dokumenta o toj odluci tokom vikenda i složila se sa uslovima nagodbe, koji su izneti na tri strane papira.

Prema toj nagodbi, ona je dobila čak i više od onoga što je propisano predbračnim ugovorom sa ciljem da se spor okonča.

Nagodba je stavila tačku na razvod kojem se do juče nije nazirao kraj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.