Konačna analiza večeras u 20.40h

Izvor: B92, 04.Okt.2013, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Konačna analiza" večeras u 20.40h

Ričard Gir, Kim Bejsindžer, Uma Turman... Sasvim je jasno zašto je film ”Konačna analiza” toliko upečatljiv. Osim fantastičnih zapleta i neočekivanih raspleta, on nudi i odličnu glumačku ekipu.

Isak Bar je psihijatar koji je uradio nedopustivu stvar. On se upliće u ljubavnu vezu sa Heder, sestrom svog pacijenta, iako od početka svesan da je to loša ideja. Što je više upoznaje shvata da njeno psihičko stanje nije uravnoteženo, a jasno je i zašto. Udata je za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grčkog mafijaša koji je svakodnevno maltretira. Isak pokušava da je ubedi da se razvede, ali ona to odbija iz straha jer nije sigurna na šta je njen suprug spreman.

Njen psihički problem postaje još očigledniji kada se odaje piću, a psihijatrovo znanje više neće biti dovoljno da bi je izlečio i pomogao joj. Kako vreme teče, Isak počinje da razmišlja o tome šta je od onoga što Heder govori zapravo istina.

”Konačna analiza” je odlična drama koja tera na razmišljanje. Obrađujući teme kao što su strast, čežnja, ljubav, moral i greške, ona zalazi u najskrivenije delove srca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Konačna analiza" večeras u 20.40h

Izvor: B92, 04.Okt.2013

Ričard Gir, Kim Bejsindžer, Uma Turman.. Sasvim je jasno zašto je film ”Konačna analiza” toliko upečatljiv. Osim fantastičnih zapleta i neočekivanih raspleta, on nudi i odličnu glumačku ekipu...Isak Bar je psihijatar koji je uradio nedopustivu stvar. On se upliće u ljubavnu vezu sa Heder,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.