Kompatibilni toneri u Srbiji

Izvor: Domino Magazin, 10.Sep.2009, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompatibilni toneri u Srbiji

Despec Up potpisao ugovor sa vodećom EU kompanijom za proizvodnju tonera i kertridža EmStar

Srpska kompanija Despec Up, koja posluje u okviru BSP grupe, potpisala je ekskluzivni ugovor sa austrijskom kompanijom EMSTAR, koja je vodeći evropski brend na tržištu potrošnog materijala za štampače.

Na srpskom tržištu će se tako naći široki asortiman proizvoda u skladu sa svim EU tehnološkim i ekološkim sertifikatima, a ono što ove tonere i kertridže ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << u odnosu da druge proizvođače kompatibile je garancija od 2 godine. Emstar je preko svoje mreže distributera već prisutan i prihvaćen u zemljama u okruženju, a izbor DespecUp-a je rezultat liderske pozicije koju ova firma ima u segmentu potrošnog materijala.

DespecUp je deo BSP Grupe, autorizovani distributer HP potrošnog materijala, ali pored toga pokriva i sve ostale aktuelne brendove originala. Ugovorom sa EMSTAR-om svoje poslovanje želi da proširi i na deo tržišta „neoriginalnog“ potrošnog materijala koje je u ekspanziji. Detaljnije o brendu Emstar možete saznati na adresi emstar.at.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.