Kompanija pronašla način da uništi Trampov plan o izgradnji zida

Izvor: B92, 15.Nov.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija pronašla način da uništi Trampov plan o izgradnji zida

Osnivači društvene igre "Cards Against Humanity" poznati su po britkom humoru i društvenom aktivizmu, a ovog puta uspeli su da spreče predsednika SAD Donalda Trampa da ispuni jedno od najvažnijih predizbornih obećanja.

Kompanija je objavila posebnu promociju pod nazivom "Cards Against Humanity Saves America". Naime, kompanija je kupila deo zemlje na granici između SAD i Meksika, što će otežati Trampu izgradnju njegove skupe ograde između tih zemalja.

"Donald >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tramp je smešni golem koji se plaši Meksikanaca. On se toliko plaši, da želi da izgradi 20 milijardi dolara vredan zid, koji kao što svi znamo, nema nikakvu svrhu", stoji na njihovom sajtu.

"Zato smo kupili deo zemlje uz granicu i angažovali advokatsku kancelariju specijalizovanu za to da maksimalno oteža izgradnju zida".

Ukoliko pošaljete kompaniji 15 dolara, ona će vam poslati "šest iznenađenja" tokom decembra, uključujući i ilustrovanu mapu kupljene parcele, sertifikat sa obećanjem da će se boriti protiv izgradnje zida i neke nove karte.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.