Komičar koji čeka 12. dete završio u bolnici: Nemojte se moliti za mene FOTO

Izvor: B92, 04.Dec.2022, 16:26

Komičar koji čeka 12. dete završio u bolnici: "Nemojte se moliti za mene" FOTO

Komičar i televizijski voditelj Nik Kenon objavio je na Instagramu kako je završio u bolnici zbog upale pluća.

"U redu, pa pretpostavljam da nisam Supermen. Obećao sam sebi da se više nikada neću vratiti na ovo mesto... Ali ovo je sjajna lekcija da se brinem o sebi ili neću moći da brinem za sve druge. Ipak, nemojte se previše uzbuđivati, ne trebaju mi nikakve dobre želje ili molitve, samo malo solidnog odmora i vratiću se jači nego ikad", napisao je u objavi na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komičar koji od ranije boluje od lupusa.

"To je samo upala pluća, ništa što ne mogu da podnesem. Ludo je to što smo sinoć baš rasprodali koncert u Madison Square Gardenu pred hiljadama obožavatelja, a sada sam potpuno sam u malenoj bolničkoj sobi. Život je definitivno tobogan!", dodao je u opisu fotografije iz bolničkog kreveta.

Kenon ima jedanaestoro dece sa šest žena. S bivšom suprugom Marajom Keri ima blizance Morokan i Monro. Ima četveromesečnog sina Ledžendarija s manekenkom Bri Tiesi, jednomesečnu ćerku Oniks s manekenkom Lanišom Kol, kao i sinove Goldena (5), jednomesečnog Rajza i jednogodišnju ćerku Pauerful Kvin s manekenkom Britani Bel.

Nedavno je dobio ćerku s Ebi De La Rouz, s kojom od pre ima blizance Zajona i Ziliona. S Alisom Skot imao je sina Zena, ali je beba nažalost preminula prošle godine. S Alisom sada čeka svoje 12. dete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.