Komemoracija Feđi Stojanoviću u subotu u 12h; Poštovali smo se i zajedno propatili

Izvor: B92, 06.Maj.2021, 13:42

Komemoracija Feđi Stojanoviću u subotu u 12h; "Poštovali smo se i zajedno propatili"

Komemoracija glumcu Feđi Stojanoviću biće održana u subotu, 8. maja u Ateljeu 212 u 12 časova.

Njegov prijatelj Erol Kadić govorio je za TV Prva o poznanstvu sa Stojanovićem.

"Feđa i ja se znamo od kada sam ja došao u "Atelje 212" i naše prijateljstvo i uzajamna podrška su trajali do sada, bio je prijatelj kojeg samo neko može da poželi, zajedno smo mnogo toga prošli, bio je užitak raditi i družiti se sa njim, mnogo sam naučio od njega, poštovali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se, zajedno propatili, ja i on smo obožavali da se svađamo, mi kad se vidimo izmislimo temu i od otga nastane svađa", kazao je Kadić.

Kadić je izjavio da je Feđa kao čovek živeo veoma zdravim životom, da je voleo da provodi vreme u kafani gde su se najčešće i sastajali, potvrdio je da su se čuli pre sedam dana i kako ga je hrabrio da će mu stanje biti bolje, međutim glumac se pomirio sa činjenicama.

"Miran sam, tamo gde ide ima sa kim da se svađa", izjavio je Kadić.

Podsetimo, pozorišni, filmski i televizijski glumac Feđa Stojanović preminuo je juče u Beogradu u 74. godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.