Ašeru neće biti plaćen nastup na Superbolu?

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 11:11

Ašeru neće biti plaćen nastup na Superbolu?

Pevač Ašer bio je u centru pažnje nakon saznanja da će ove godine nastupiti na šou tokom poluvremena Superbola, koji se smatra jednim od najvažnijih događaja u godini, ali i karijeri svakog pevača u Americi.

Nakon informacije o njegovom nastupu jedno pitanje posebno se isticalo, a to je koliko će pevač dobiti novca za ovaj nastup?

Nakon najave njegovog nastupa, Bilbord je istakao da je Ašeru zarada porasla za 7,8 miliona dolara na ukupnim američkim strimovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u septembru.

Prema nagađanjima medija, Ašerova zarada za Superbol iznosila je nekoliko miliona dolara.

Međutim, istina je potpuno drugačija. Pevač, naime, neće zaraditi ništa za 15-minutni koncert.

Organizatori Superbola smatraju da je nastup pevača dovoljna reklama za lik i delo izvođača i da im honorar pored toga nije potreban, piše Cosmopolitan.

Pevač će zaraditi novac od samog strimovanja nastupa na različite platforme poput Spotify-a i na taj način će doći do milionskih prihoda.

Takođe, Ašer je samo 48 sati pre Superbola izbacio novi, deveti, album "Coming Home", prvi put nakon 2016. godine. Nastup na poluvremenu je tako bio idealna prilika za promociju novog albuma, koji će mu takođe doneti veliku zaradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.