Kolike grudi vole muškarci: Ova veličina im je omiljena

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 18:51

Kolike grudi vole muškarci: Ova veličina im je omiljena

Veće nije uvek bolje, barem za većinu ljudi ako je verovati američkom istraživanju koje se bavilo pitanjem koja je idealna veličina grudi za muškarce i za žene. Studija, u kojoj je učestvovalo 2000 muškaraca i žena iz SAD-a i Evrope, kaže da je idealna veličina grudi srednja.

Korpa brushaltera koja pokriva muški ideal lepote grudi bila bi ona veličine C, niti premale niti prevelike. Više od polovine muškaraca (53.6 odsto) izjasnilo se kako su im grudi srednje veličine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najdraže. Velike grudi voli 35.3 odsto dok je malim dojkama zadovoljno 11 odsto momaka.

Rezultati istraživanja su pomalo varirali od zemlje do zemlje pa tako Mađari i Poljaci preferiraju nešto manje grudi - veličine B korpe. Muškarci koji su u vezama u 70 odsto slučajeva su priznali kako su vrlo zadovoljni grudima svojih partnerki, prenosi askmen.com.

Istraživači su proučili grudi čak 400.000 žena starih između 28 i 30 godina iz 108 država. Tvrde da su rekorderke Amerikanke (belkinje) dok najmanje imaju Filipinke. Iza Amerikanki su se našle Kanađanke pa Irkinje, Poljakinje, Britanke...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.