Kolege ostale zatečene: Identifikaciona kartica joj podigla ceo prednji deo suknje VIDEO

Izvor: B92, 16.Dec.2023, 10:40

Kolege ostale zatečene: Identifikaciona kartica joj podigla ceo prednji deo suknje VIDEO

Ejlin je Tiktokerka koja svim damama poručuje da dva puta razmisle pre nego obuku sličnu garderobu za rad.

Ejlin je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 17.000 ljudi. Ona sa pratiocima deli stvari iz svakodnevnog života, a nedavno je nasmejala mnoge. Naime, Ejlin je imala neprijatnost na poslu, koju dugo neće moći da zaboravi. Međutim, situacija nije mogla, a da ne nasmeje kako njene kolege, tako i pratioce na Tik-Toku.

Ova žena je na posao obukla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šarenu lepršavu haljinu koja je u gornjem delu imala manji dekolte i rukave koji su se završavali karnerom. U donjem delu je takođe usledilo tri reda karnera. Ona je oko vrata nosila identifikacionu karticu firme i ključeve od kancelarije. Ejlin se savila da nešto dohvati sa poda, a njena lepršava haljina se zakačila o njenu karticu. Epilog cele priče bio je da pošto se Ejlin podigla, nije primetila da je njena kartica podigla ceo prednji deo njene suknje, tako da su svi u blizini mogli doslovce da vide njen donji veš.

Možda je nekome delovalo smešno, ali Ejlin nije nimalo bilo do smejanja. Ova žena je promenila sve boje lica, a došla je do zaključka da će sledeći put dobro razmisliti pre nego što obuče neku sličnu haljinu za posao.

"Evo kako sam ja zapravo “zaslepila” sve u kancelariji. Ujedno ovo je i lekcija za sve koji požele da obuku haljinu na poslu. Nosila sam ovu haljinu danas u kancelariji, savila sam se da uzmem nešto sa poda, međutim suknja je nekako uspela da se prebaci preko ID kartice i ja sam se skroz do gore podigla podignute suknje. Možete da pretpostavite samo kako je izgledalo", objasnila je ova Tiktokerka prekrivajući haljinom međunožje dok je oponašala šta se upravo desilo, i dalje rumena u licu od stida.

- Pazite se, ovo nije vežba - piše duhovoto u opisu videao, a o tome je pisao i San.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.