Koktel ili hamburger, efekat je isti!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jul.2012, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koktel ili hamburger, efekat je isti!

Kalorijski udarac na vašu liniju je isti. Kreativni barmeni osmislili su na stotinu vrsta koktela, no svima im je zajedničko jedno ili više alkoholnih pića koja već sama po sebi obiluju kalorijama.

Svi znamo da deserti predstavljaju pretnju liniji. Kada je reč o ukusnim i slasnim koktelima lako je zaboraviti na kalorije i činjenicu da su oni uglavnom tečni deserti. Sa druge strane teško je odoleti kesici čipsa, kirikija ili hot dogu, ako konzumrate alkohol U neke koktele se >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dodaje šećer i slatka pavlakaEnergija u koktel bombi dodatno se akmulira jer se u njega ubacuju sokovi i sirupi. U neke koktele ide šećer, slatka pavlaka i med. Rezultat je piće koje je toliko bogato kalorijama da će liniju "napasti" kao hamburger. To nije kraj priče, alkohol otvara apetit, posebno za masnom i kaloričnom hranom. Koktel koji sadrži više žestokih alkoholnih pića opasan je liniju Teško je odoleti kesici čipsa, kirikija ili hot dogu, ako konzumrate alkohol . A tu su opet nove kalorije.Zato i ne čudi što se nakon večeri ispijanja koktele budiš sa mamurlukom u glavi.Izvor:24sata

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.