Kokice i sok - Kao tri hamburgera

Izvor: Domino Magazin, 23.Nov.2009, 02:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokice i sok - Kao tri hamburgera

Omiljena zabavna kombinacija će vam zapušiti krve sudove i izazvati srčani udar

Sledeći put kada odete u bioskop obratite pažnju šta ćete poneti za grickanje pošto je ustanovljeno da srednja kesa kokica i Coca Cola imaju kalorija kao i tri hamburgera. Kokice i piće imaju 1160 kalorija i 60 grama zasićenih masti, što je količina dovoljna za tri dana, saopštava američki Centar za nauku.

"Ko bi očekivao da popularna kombinacija kokica i gaziranog pića ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << oko 1500 kalorija i zasićenih masti dovoljnih za tri dana? Mislite da ste dobili bezazlenog Bambija i dobru zabavu, a zapravo vas napada Godzila", rekla je nutricionistkinja iz CSPI-ja Jayne Hurley. "Kada tražite kokice prelivene puterom, to je kao da tražite pomfrit preliven uljem", kaže Jayne.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.