Koala ušla u jednu kuću i smestila se na božićnu jelku FOTO

Izvor: B92, 04.Dec.2020, 17:31

Koala ušla u jednu kuću i smestila se na božićnu jelku FOTO

Znatiželjna koala ušunjala se u jednu kuću na jugu Australije i smestila se na božićnu jelku iznenadivši vlasnike koji su po povratku s posla zatekli neočekivan ukras.

Vlasnica kuće je pozvala udruženje za zaštitu koala jer, kako navode australijski mediji, simpatična životinja u stvarnosti ima duge nokte i oštre zube.

U udruženju "1300Koalaz" kažu da nije retko da koale zalutaju u domove, ali i da se ne događa svaki dan.

"Koala je zdrava mlada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ženka i puštena je na slobodu u blizini kuće, na području koje je odlično stanište za tu životinju", rekli su u Udruženju.

Koale su najpopularnije životinje u Australiji, ali je njihova populacija ugrožena usled požara, uništavanja staništa i napada pasa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Koala ušla u kuću i smestila se na novogodišnju jelku

Izvor: Radio 021, 05.Dec.2020, 12:57

Znatiželjna koala ušunjala se u kuću jedne Australijanke i udobno smestila na jelku iznenadivši ženu kada je po povratku s posla ugledala neplanirani ukras...Amanda MekKormik iz doline Koromandel na jugu Australije pozvala je udruženje za spasavanje koala jer simpatična životinja u stvarnosti...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.