Ko više od nje voli da pokazuje svoje telo? Fotkama u bikiniju obeležila početak nove godine FOTO

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 09:47

Ko više od nje voli da pokazuje svoje telo? Fotkama u bikiniju obeležila početak nove godine FOTO

Američka glumica i bivša manekenka Bruk Berk nedavno jeuslikana ispred svog doma u Malibuu.

Bruk je početak nove godine obeležila fotkama u bikiniju, gde je pokazala zavidnu figuru, ali i pokoji trbušnjak – ništa neobično za nju. Kako se vidi, bivša manekenka je fotografe spremno dočekala ispred svog doma – sa širokim osmehom na licu.

Inače, tačno pre 20 godina Bruk Berk je krasila naslovnicu "Plejboja". Tada je bila jedna od najpoželjnijih manekenki, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a sudeći prema reakcijama njenih mnogobrojnih fanova, i dalje je.

U 53. ima telo od kojeg zastaje dah, a jednom prilikom je u intervjuu za "Dejli mejl" otkrila i svoju malu tajnu.

Kako je rekla, oslanja se na male, ali zdrave zalogaje, a disciplina u ishrani je najbitnija. Ne jede nezdravu hranu i dosledna je svom režimu.

"Nisam veliki ljubitelj grickalica, ali vreme provedeno u autu, na putu 'do' i 'iz' škole ili na trening, stvarno je vreme tokom kojeg poželite nešto pregristi. Trudim se da moje grickalice budu zdrave. Nema ništa gore nego biti gladan jer tada počinjemo da donosimo loše odluke”, ispričala je majka četvoro dece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.