Ko troši više novca na prazničnu kupovinu? Žene se trude kada su u pitanju pokloni VIDEO

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 11:49

Ko troši više novca na prazničnu kupovinu? "Žene se trude kada su u pitanju pokloni" VIDEO

Ko zaista više novca potroši na prazničnu kupovinu žene ili muškarci? A ko realnije prikazuje svoje troškove? Rezultati svetskih istraživanja često nas iznenade.

Kako da preguramo januar, i na šta sve potrošimo novac iako to nije bilo neophodno? Na neka od ovih pitanja su pokušali da odgovore Milijana Barjaktarević, pisac komedije, i Vladmir Vasić, finansijski ekspert, koji su bili gosti emisije Jutro.

"O fenomenu praznične euforije možemo pričati danima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali baš nemamo vremena. Žene se uglavnom više trude kada su u pitanju pokloni, dok muškarci vrlo retko troše toliko vremena", započela je Milijana.

Žene uglavnom očekuju pažnju, sitnice, ali da budu od srca, za šta muškarci često ne pronalaze vreme, a ni volju.

"Moj put u šoping centru je vrlo kratak, dok moja supruga to drugačije radi. Posle nekog vremena je neophodno prilagođavanje, uvek neko mora malo da popusti, ali iskrenost u komunikaciji je jako bitna, mada mi muškarci imamo manju sklonost da poklanjamo sitnice", rekao je Vasić.

Opširnije o ovoj vesti pogledajte u video-prilogu ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.