Ko su žene sa najviše stila u 2009.

Izvor: B92, 01.Dec.2009, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su žene sa najviše stila u 2009.

Francuski ženski časopis "Elle" objavio je u najnovijem broju ovogodišnju listu žena sa najviše šika.

Na prvom mestu u kategoriji "stil i politika" našla se američka prva dama Mišel Obama, ispred svoje francuske "koleginice" Karle Bruni Sarkozi.

Sa približavanjem božićnih i novogodišnjih praznika, časopis "Elle" svake godine objavljuje listu najbolje obučenih poznatih žena, onih sa najviše šika i najviše otmenosti. Lista je podeljena na više kategorija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od kojih jednu čini "stil i politika".

Ove godine u toj kategoriji titulu žene sa najviše šika ponela je supruga američkog predsednika Baraka Obame, a u stopu je prati supruga francuskog predsednika Nikole Sarkozija.

Predsednica žirija obrazložila je izbor američke prve dame time što je Mišel Obama "žena koja ne liči ni na jednu drugu i koja se usuđuje da rizikuje".

Što se pak Karle Bruni Sarkozi tiče, njoj je dodeljeno drugo mesto zbog nedostatka mašte i smelosti, istakla je predsednica žirija.

Interesantno je da je američki časopis "Vanity fair" prvu damu francuske stavio na prvo mesto svoje liste slične prirode.

Foto: FoNet

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko su žene sa najviše stila u 2009.

Izvor: S media, 02.Dec.2009, 00:10

Francuski ženski časopis "Elle" objavio je u najnovijem broju ovogodišnju listu žena sa najviše šika...Na prvom mestu u kategoriji "stil i politika" našla se američka prva dama Mišel Obama, ispred svoje francuske "koleginice" Karle Bruni Sarkozi...Sa približavanjem božićnih i novogodišnjih...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.