Ko je bio Mirko Rašić (33) - jutjuber čije je beživotno telo pronađeno u Surčinu VIDEO

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 14:27

Ko je bio Mirko Rašić (33) - jutjuber čije je beživotno telo pronađeno u Surčinu VIDEO

Kao grom iz vedra neba osvanula je vest da je poznati jutjuber i automehaničar Mirko Rašić (33) nađen mrtav danas u Surčinu u jednoj hali.

Naime, Mirko Rašić je širim narodnim masama bio poznat kao najpopularniji automehaničar u Beogradu, ali i autor Jutjub kanala "Neovlašćeni serviser".

Bio je automehaničar i influenser iz Beograda, koji je od devete godine radio jsa ocem, a putem svojih društvenih mreža pokazivao je zavidna znanja iz oblasti mehanike i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automobilizma.

Njegov način deljenja stručnog znanja i način interpretacije na mrežama dopao se mnogima, pa je privukao veliki broj zaljubljenika u mehaniku i automobile da ga prate u jako kratkom roku.

Pročitajte i: Jutjuber iz Beograda nađen mrtav u Surčinu

Način kojim je pristupio publici, kao "čovek iz naroda" uspeo je da razbije predrasude da su automehaničari prljavi, a često i nepošteni majstori. Mirko je imao ogroman uticaj na neke nove klince koji vole automobile i kreću njegovim putem, piše u opisu njegovog Jutjub kanala koji broji više od 140. 000 pretplatnika.

Poslednji video na svom kanalu na Jutjubu objavio je pre dva dana:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.