Klopa i alat

Izvor: Domino Magazin, 07.Dec.2010, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klopa i alat

Sve što muškarčinama stvarno treba u životu

Kompanija Columbia River Knife & Tool je osmislila najbolju spravu za sve one muškarce koji misle da je sve što im u životu treba jedan par čarapa, majica i komad zvezdanog neba.

Od sada će im trebati i Eat'N Tool ( Klopa i alat ), sprava koja donosi sve funkcije koje će vam zatrebati ikada u vašem jednostavnom muškom svetu. Pored toga što uz pomoć nje možete da jedete, moćićete i da opravite neke stvari komšinici >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << sa prvog sprata onako pride.

Klopa i alat tako preuzimaju funkcije: viljuške, kašike, otvarača za flaše, šrafcigera, ključeva, karabinjera, lenjira i svega drugog što vam padne na pamet u trenucima muške kreativnosti.

Povrh svega, ova alatka je lagana kao perce, a košta samo 6.99 dolara.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.