Klinton voli mlađe

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 10:51

"Klinton voli mlađe"

Kao bomba odjeknula je vest o dokumentima u kojima se tvrdi da su brojne poznate ličnosti povezane sa Džefrijem Epstajnom,ozloglašenim seksualnim prestupnikom. U njima se tvrdi da Bil Klintom "voli mlade" i da je i on upleten u užasan seksualni skandal.

Jedan dokument iz maja 2016. koji je objavljen tokom jučerašnjeg dana, uključuje detalje svedočenja Johane Sjoberg, koja je regrutovana sa 20 godina da radi kao terapeut za masažu, prenosi Dejli mejl.

Sjoberg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je regrutovana na fakultetskom kampusu, nije imala obuku za masažu i rekla je da je bila primorana da izvodi seksualne radnje sa Epstajnom.

Sjoberg je rekla advokatima 2016. da joj je Epstajn rekao da "Klinton voli mlade, misleći na devojke".

Klinton je dugo pokušavao da umanji svoju povezanost sa Epstajnom. Ipak, upravo se Klintom pominje 50 puta u novoobjavljenim dokumentima.

Odmah nakon vesti o dokumentima u kojima se spominje Bil Klinton, oglasio se i njegov portparol, koji je rekao da bivši predsednik SAD nije znao ništa o Epstajnovim "strašnim zločinima" tokom njihovog prijateljstva, dodajući da je "prošlo skoro 20 godina otkako je Klinton poslednji put imao kontakt sa Epstajnom".

U dokumentima se vidi da je Maksvel poricala da je Klinton ikada posetio Epstajnovo privatno ostrvo na Karibima, iako je priznala da je putovao Epstajnovim avionom.

Maksvel, koja trenutno služi 20 godina zatvora zbog trgovine ljudima, ispitana je pod zakletvom o njenoj vezi sa Epstajnom i njegovim saradnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na spisku Džefrija Epstina i Brus Vilis, Naomi Kembel, Dikaprio, Kameron Dijaz

Izvor: B92, 04.Jan.2024

Kao bomba odjeknula je vest o dokumentima u kojima se tvrdi da su brojne poznate ličnosti povezane sa Džefrijem Epstinom, ozloglašenim seksualnim prestupnikom...Majkl Džekson, princ Endru i Leonardo Dikaprio su neka od velikih imena sa spiska, zajedno sa političarima Bilom Klintonom i Donaldom Trampom....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.