Kina ima auto-put samo za bicikle! VIDEO

Izvor: OkRadio.rs, 04.Jun.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina ima auto-put samo za bicikle! VIDEO

Jedan od najvećih zagađivača na zemlji, Kina, iz dana u dan radi na tome da pobošlja kvalitet vazduha, podstiče ekološki saobraćaj i reciklažu. Neka od rešenja tamošnjih stručnjaka su prvi auto-put za bicikle, ili bolje rečeno bicikl-put, jestive slamčice za piće koje mogu da zamene plastične. Poznato je da Peking nije brdovit, pa je zato bicikl omiljeno prevozno sredstvo. Pekinžani su sada dobili prvi put za bicikle, kako bi se biciklistima olakšalo putovanje, smanjila gradska gužva i promovisao ekološki saobraćaj.   U oblasti Huilunguan na severu Pekinga živi skoro 12.000 ljudi koji svakog dana usred saobraćajnog špica putuju na posao u Šangdi, rastuću...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Kina ima autoput samo za bicikle

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jun.2019

Poznato je da Peking nije brdovit, pa je zato bicikl omiljeno prevozno sredstvo. Pekinžani su sada dobili prvi put za bicikle, kako bi se biciklistima olakšalo putovanje, smanjila gradska gužva i promovisao ekološki saobraćaj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.