Kim Kardašijan iskreno o roditeljstvu: Ponekad danima ne operem kosu i nosim istu pidžamu

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 08:25

Kim Kardašijan iskreno o roditeljstvu: "Ponekad danima ne operem kosu i nosim istu pidžamu"

Kim Kardašijan gostovala je u podkastu "On Purpose with Jay Shetty" u kojem je govorila o "haosu" koji proživljava kao majka.

Rijaliti zvezda sa bivšim suprugom, reperom Kanje Vestom, ima četvoro dece: ćerke Nort (9) i Čikago (5) i sinove Sainta (7) i Psalma (4).

"Često plačem pre nego što odem u krevet. Da, u mojoj kući je uvek tornado. Ponekad se pitam šta se upravo dogodilo. Biti roditelj je ponekad ludo. Najistinitije što sam čula je da su dani dugi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a godine kratke. Ipak, to je najzahvaliniji posao na svetu", opisala je ona.

"Ništa te ne može pripremiti. Koliko god dugo čekao, ne možeš biti spreman na ovo. Ponekad danima ne operem kosu i nosim istu pidžamu, ali naučila sam puno o sebi i ponosna sam na sebe. Najgore je bilo u koroni", dodala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.