Kim Kardašijan iskopirala Salmu Hajek, glumica joj poručila samo jedno VIDEO

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 13:13

Kim Kardašijan iskopirala Salmu Hajek, glumica joj poručila samo jedno VIDEO

Salma Hajek reagovala je na masku Kim Kardašijan kojom je oponašala njen lik iz kultnog filma "Dusk Till Dawn" i to scenu u kojoj pleše s pitonom.

Kad se činilo da su sve svetske zvezde predstavile svoje kostime za Noć veštica 2023. godine, Kim Kardašijan ostavila je jedno izdanje za kraj. Osnivačica SKIMSa je iznenadila svoje pratioce na Instagramu poslednjim kostimom i to nakon što je praznik prošao.

Kim se transformisala u lik Salme Hajek, Santanico Pandemonium, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz filma "From Dusk Till Dawn". U filmu, Hajek pleše s dugim, žutim albino burmanskim pitonom oko vrata, ispred Džordža Klunija i Kventina Tarantina. Scena se smatra jednom od najzavodljivijih i kultnih u Holivudu.

Kardašijan je dala sve od sebe da iskopira scenu, čak je nabavila i pitona koji je sličan onom iz filma. Pokušala je da ponovi Hajekine plesne pokrete te je označila glumicu na videu.

Ubrzo nakon što je Kardašijan objavila video, Hajek je podelila video na svom Instagram storiju komentarišući ovaj "performans".

"Bravo", napisala je glumica, "Tako sam počastvovana. Vratili ste neke divlje uspomene! I malo PTSP-a".

Salma je u prošlosti objasnila da se užasavala da snimi scenu s pitonom. Glumica ima pravu fobiju od zmija, ali je ipak odlučila da preuzme ulogu. Tarantino joj je rekao da je i Madona razmatrana za tu ulogu i ona nije imala problema sa tim.

Svojevremeno je u intervju ispričala: "Morala sam da savladam svoj najveći strah. Morala sam da uđem u trans da bih zaplesala. I nije bilo koreografije. Bilo je improvizovano. Zato što ne možete da koreografirate zmiju – ne znamo šta će ona da uradi!".

Kim je prethodno bila na udaru kritika kako zbog dekoracija u svom domu tako i zbog maskiranja svog sina. Naime njen sin Sent pozirao je kao zombi verzija Nejmara, a bili su prekriveni lažnom krvlju te mnogi smatraju da to nije prigodno u ovom trenutku, dok Izrael bombarduje civile u Palestini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.