Kim Besindžer iskreno: Bilo je užasno, nisam izlazila iz kuće

Izvor: B92, 07.Maj.2022, 10:27

Kim Besindžer iskreno: "Bilo je užasno, nisam izlazila iz kuće"

Kim Besindžer (68) poslednjih godina se veoma retko pojavljuje u javnosti, a sada je otvoreno progovorila o poremećaju s kojim se bori.

Glumica, koju su svojevremeno proglašavali najlepšom ženom sveta, gostovala je u podcastu Džejde Pinket Smit "Red Table Talk" i priznala da se bori sa agorafobijom.

Reč je o vrsti anksioznog poremećaja zbog kojeg osobe izbjegavaju javna mesta, ali i mesta i situacije koje kod njih izazivaju paniku.

Kim Besindžer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << progovorila o Boldvinu: "Nismo mogli da razgovaramo, Alek je čudan"

"Morala sam iznova da učim da vozim, godinama nisam htela da vozim kroz tunele u Malibuu. Sve me je to činilo nervoznom, za sve sam morala da se mučim da shvatim što sad treba da radim", rekla je i dodala:

"Nisam izlazila iz kuće, nisam išla na večere. Stvarno je užasno kad osoba koja je živela kao ja ne zna što se događa. Sve se ugasilo u meni", dodala je.

U istom podkastu bila je i njena kći Ajrland Boldvin (26) koja je govorila o zavisnosti.

"U mojoj porodici ima puno slučajeva alkoholizma i zavisnosti od droga. Zbog alkohola i tableta nisam mogla ni da spavam", priznala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.