Kill Bill 3

Izvor: Domino Magazin, 05.Okt.2009, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kill Bill 3

Tarantino najavio nastavak čuvenog filma koji nam stiže 2014. godine

Quentin Tarantino najavljuje nastavak serijala Kill Bill. Čuveni režiser Tarantino je dodao da će svi fanovi krvavih scena sačekati još par godina jer "želi da razmak između drugog i trećeg dela bude 10 godina". Kako je Kill Bill 2 snimljen 2004. to znači da ćemo treći nastavak videti 2014., što i nije tako daleko ako ste stvarno zagrejani za prva dva dela.

On je rekao da je jedan od razloga >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << što se glavna glumica Uma Thurman puno namučila u prethodnim nastavcima, pa želi da i ona dobije 10 godina mira koje može da provede sa svojim detetom. Tarantino je rekao da je još uvek rano pričati o scenariju za Kill Bill 3, ali je dodao da će film biti napravljen oko priče krvave osvete.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.