Kilijan Marfi otkrio zbog čega je deci zabranio mobilne telefone: U mojoj kući nema Interneta

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 09:25

Kilijan Marfi otkrio zbog čega je deci zabranio mobilne telefone: "U mojoj kući nema Interneta"

Zvezda filma Openhajmer, Kilijan Marfi, skoro nikad ne otkriva ni najmanje detalje o privatnom životu.

Kilijan Marfi je postao još popularniji nakon velikog uspeha filma Openhajmer u kom je igrao glavnu ulogu. Ovaj skromni glumac je i ranije isticao kako mrzi slavu i bogatstvo, te da sanja o danu kada će ta dva pojma moći da razdvoji, prenosi Mirror.

Poznato je da je Marfi već 20 godina u braku sa Ivon Mekginis i sa njom ima dvojicu sinova. Cela porodica živi u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << južnom Dablinu u domu koji vredi 1.5 miliona funti. Zapravo se radi o staroj kući koja ima šest dvokrevetnih soba i dnevni boravak sa kaminom.

Zanimljivo je da u kući ne postoji internet, a sam glumac je jednom prilikom otkrio zbog čega je svojoj deci uskratio to.

"Otac sam dvojice tinejdžera, i ja sam nekad bio mlad. Shvatam koliko je mladoj osobi danas teško u društvu. Vrlo je složeno vreme odrastanja, stvari se menjaju jako velikom brzinom. Svi smo svesni učinka interneta i života na mreži. Čini mi se kao da deca žive u tim uređajima", rekao je on jednom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.