Kijanu Rivs ponovo dokazao da je najbolji čovek u Holivudu: Snimak sa dečakom sve raznežio VIDEO

Izvor: B92, 11.Okt.2023, 08:11

Kijanu Rivs ponovo dokazao da je najbolji čovek u Holivudu: Snimak sa dečakom sve raznežio VIDEO

Glumac Kijanu Rivs je poznat kao jedan od najhumanijih ljudi u Holivudu.

Kijanu Rivs je prošlog meseca bio u Hjustonu sa svojim bendom i tom prilikom jednom dečaku ulepšao dan i stvorio uspomenu za ceo život.

Naime, glumca su pre nastupa sačekala dvojica dečaka sa svojom bakom i zamolili ga za autogram, ali su na kraju dobili i dodatno iznenađenje.

"Potpisao se meni i mom bratu, a ja sam ga onda pitao da li bi se dobacivao loptom", rekao je dečak. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kijanu je pristao i igrao se sa dečakom par minuta, koji je priznao da je bio malo nervozan jer se ipak radi o velikoj zvezdi.

Ovo nije prvi put da Kijanu bude u centru pažnje zbog svoje skromnosti i spontanosti, a neretko se potrudi i da usreći svoje fanove, naročito decu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.