Kijanu Rivs na meti manijaka, tražio hitnu zabranu prilaska

Izvor: B92, 04.Feb.2023, 09:20

Kijanu Rivs na meti manijaka, tražio hitnu zabranu prilaska

Američkom glumcu Kijanu Rivsu odobren je zahtev za privremenu zabranu prilaska čoveku koji tvrdi da je u srodstvu sa njim.

Izvesni Brajan Dikson je čak šest puta, od 5. novembra 2022. do 20. januara 2023. godine, dolazio na vrata Kijanove kuće u Holivud Hilsu i tvrdio da su njih dvojica u srodstvu, nakon čega je glumac po hitnom postupku zatražio zabranu prilaska, koju je konačno i dobio.

Dikson je na sve moguće načine pokušavao da dokaže glumcu da su njih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dvojica rod, a na društvenim mrežama predstavljao se kao Džasper Kit Rivs.

U novembru je Dikson otišao korak dalje i ilegalno je ušao na posed Rivsa, gde je spavao sve dok ga nisu pronašli i oterali.

Na posedu je tada ostavio vrećicu sa sumnjivim sadržajem, a na kraju se ispostavilo da je unutra bila oprema za testiranje DNA.

Kako piše TMZ, nameravao je da prisilno iskoristi pribor za testiranje na Rivsu kako bi dokazao da su u krvnom srodstvu. Nakon toga, Dikson je još jednom upao na Rivsov posed i penjao mu se po ogradi.

Rivsov advokatski tim tvrdi kako on nema pojma ko je Dikson, a pronašli su mu još niz raznih prekršaja poput provala, vandalizma i posedovanja opreme za pljačku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.