Kijanu Rivs izludeo glumicu koja mu se sviđala: Ne razumem šta se dešava sa njim!“ VIDEO

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 11:42

Kijanu Rivs izludeo glumicu koja mu se sviđala: "Ne razumem šta se dešava sa njim!“ VIDEO

Prava osoba u pogrešno vreme, nije prijatna situacija. To najbolje znaju Kijanu Rivs i Sandra Bulok.

Iako su međusobno njih dvoje sarađivali samo dva puta u svojim dugim karijerama, mnogi smatraju da duo na ekranu izgleda jako upečatljivo.

Od jake hemije u njihovom odnosu do upečatljive simfonije, Rivs i Bulok su par iz snova u filmovima. Možda bi čak bili diealan holivudski moćni par, samo da su se prepustili romantičnoj vezi van kamera, zašta su njihovi fanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navijali. Ali, nažalost, taj dan nikada nije došao. Njihovo prijateljstvo je, međutim, i dalje čvrsto kao i uvek.

Suprotnosti se privlače i niko se sa tim neće složiti više od Sandre Bulok i Kijanu Rivsa; dok je Sandra poznata kao društvena osoba koja ima sklonost da razbije led vodeći beskonačne razgovore, Kijanu odiše tihim šarmom i više voli da sluša nego da priča.

"To vas izluđuje", rekla je glumica za Esquire. "Kada sam ga prvi put srela, provela bih većinu vremena ispunjavajući tišinu, samo da bih se osećala prijatno. I što sam više brbljala, on bi postajao sve tiši." Bulok je to u početku shvatila kao znak konfuzije, pretpostavljajući da je ćutanje zvezde Džona Vika značilo da ga je nekako uvredila. Ali Rivs je samo odvojio svoje vreme da razmisli o svemu što mu je rekla glumica.

"Pomislila sam: ’Ne razumem šta se dešava sa njim!‘“, izjavila je Sandra. "A onda bi dan-dva kasnije stigao sa porukom ili paketom, govoreći: ’Razmišljao sam o onome što si govorila.‘ I dobila bih svoj odgovor.“ To je bilo neverovatno, on je sjajna osoba.

Iako njih dvoje nisu uspeli i okušali se u vezi, glumica nagrađena Oskarom je verovala da splet okolnosti to nije dozvolio. "Možda smo mogli da uspemo“, primetila je Bulok. "Što vreme duže prolazi, to sam više u strahu od ljudskog bića.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.