Kevin Spejsi zvanično optužen za seksualni napad protiv trojice muškaraca

Izvor: B92, 26.Maj.2022, 16:49

Kevin Spejsi zvanično optužen za seksualni napad protiv trojice muškaraca

Britansko krunsko tužilaštvo saopštilo je u četvrtak da je odobrilo krivičnu prijavu protiv glumca Kevina Spejsija po četiri tačke za seksualni napad protiv trojice muškaraca.

Glumac Kevin Spejsi zvanično je optužen za seksualni napad i sada se čeka na suđenje.

"Takođe je optužen da je naterao osobu da se uključi u penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka. Optužbe su usledile nakon pregleda dokaza koje je prikupila metropolitenska policija u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istrazi", rekla je šefica Odeljenja za posebne kriminale CPS-a.

Podsećamo, protiv glumca Kevina Spejsija su u septembru 2020. podneli tužbu glumac Entoni Rap i još jedna neimenovana osoba, za seksualni napad koji se dogodio osamdesetih godina prošlog veka, kada su obojica bili mlađi od 18 godina.

"Tužilaštvo podseća sve zainteresovane da je krivični postupak protiv gospodina Spejsija aktivan i da on ima pravo na pravično suđenje", pisalo je u saopštenju CPS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kevin Spejsi optužen za seksualni napad na trojicu muškaraca

Izvor: Danas, 26.Maj.2022

Britansko tužilaštvo optužilo je danas američkog glumca Kevina Spejsija po četiri tačke optužnice, za seksualni napad na trojicu muškaraca, javlja CNN.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.