Kevin Kostner zanemeo kada mu je supruga uručila papire za razvod: On je hteo da to učini

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 08:04

Kevin Kostner zanemeo kada mu je supruga uručila papire za razvod: On je hteo da to učini

Supruga ga je preduhitrila, pišu strani mediji

Glumac Kevin Kostner (68) i njegova 19 godina mlađa supruga Kristin Baumgartner (49) nedavno su objavili da se rastaju posle 18 godina braka i troje zajedničke dece. Kako sada navodi izvor za Sun, glumac je bio zatečen kada mu je supruga predala papire za razvod braka, jer je on planirao da ih uruči njoj.

Naime, Kevin je smatrao da su se njih dvoje dogovorili na sporazumniju proceduru razvoda, u kojoj će joj on uručiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << papire umesto da sledi proceduru koja je navedena u njihovom predbračnom ugovoru.

Umesto toga, Kristin (49) — koja traži 248.000 dolara mesečno za isplatu alimentacije — mu je dostavila papire dan nakon što je obavestio njihovu decu o razlazu.

Daily Mail je kontaktirao Kostnerovog predstavnika za medije, za komentar.

"Šezdesetosmogodišnji glumac iz Jeloustona je okupio svoju porodicu, rekao im da se on i njihova mama razvode, a njegov advokat priprema papirologiju“, kaže izvor i nastavlja:

"Želeo je da sve prođe mirno zbog njihove dece i rekao je Kristini da ne želi neugodan razvod jer ga je već prošao“, dodali su, ali je Kristin ipak sledećeg jutra uručila tada još uvek zakonitom suprugu papire za razvod braka.

"Kevin je bio tako šokiran. Kristin je time načinila da on izgleda užasno, i još uvek čini", dodao je izvor.

Inače, postoji mogućnost da je Kristin razbesnelo to što je glumac vesti o razvodu deci saopštio putem Zoom aplikacije, odnosno onlajn, pošto je bio na službenom putu. Glumac je, kako se "šuška", smatrao da je to najbolja opcija, kako za razvod oni ne bi saznali iz medija, međutim, mnogi su mišljenja da je taj njegov potez povredio Kristin te da je zbog toga odlučila o visini alimentacije, kao i o uručivanju papira za razvod braka već sutradan.

Podsetimo, Kostner sa Kristin ima sinove Kejdena (15) i Hejsa (14), kao i ćerku Grejs (13). osim njih, glumac ima i četvoro starije dece iz prethodnih veza. Naime, sa bivšom suprugom Sindi Silva ima odraslu decu Eni (39), Lili (36) i Džo, (35), kao i sina Liama (26) iz kratkotrajne veze sa Bridžit Runi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.