Kevin Hart tužio asistenta: Ukrao mu više od milion dolara

Izvor: B92, 13.Feb.2021, 16:02

Kevin Hart tužio asistenta: Ukrao mu više od milion dolara

Čovek koji je radio kao asistent popularnog glumca i komičara Kevina Harta, a koji je bio zadužen da obavlja kupovinu umesto njega, tereti se za krađu više od milion dolara.

Dilan Džejson Sajer je, navodno, koristio Hartovu kreditnu karticu na nedovoljen način od oktobra 2017. godine do februara 2019.

Optužen je za tešku pljačku, ilegalno posedovanje predmeta i krađu identiteta. Ako bude osuđen po svim tačkama optužnice, mogao bi da dobije čak 25 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zatvora.

Melinda Kac, državni tužilac, objasnila je da je Sajer dobio pristup kreditnim kkarticama legitimnim putem, ali ih je koristio za trošenje "astronomskih suma novca" i kada mu to nije bilo ni rečeno ni dozvoljeno, prenosi BBC.

Kupovao je, između ostalog, Filip Patek satove i Luj Viton torbe, a čak je i na svom Instagram profilu objavljivao fotografije na kojima pozira sa kupljenim predmetima.

Suđenje mu se nastavlja 17. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.