Ketrin Zita-Džons: Tajna našeg odnosa je otvoren brak

Izvor: Prva.rs, 29.Nov.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ketrin Zita-Džons: Tajna našeg odnosa je otvoren brak

Njihov brak obeležili su mnogobrojni usponi i padovi, ali ni bolesti i razne optužbe, poput one poslednje o seksualnom zlostavljanju, nisu uspele da ga uzdrmaju do te mere da 49-godišnja Ketrin Zita-Džouns i njen suprug Majkl Daglas odluče da krenu svako svojim putem.
Da su upravo teške optužbe o seksualnom zlostavljanju na račun slavnog glumca Majkla Daglasa donele nemir u njihovu porodicu, to niko ne može da sakrije. Upravo o tome, ali i o njihovom braku, progovorila je slavna velška >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << glumica gostujući u tok šou Today na NBC News-u. Voditeljima, Savani Gatri i Hodiju Kotbu, Ketrin Zita-Džouns je otkrila kako je tajna njihovog odnosa, koji traje već gotovo dve decenije, i to što imaju poprilično otvoren brak.
"Prvo moram da kažem da sam neopisivo srećna da smo 20 godina uspeli da opstanemo zajedno. Nikada nisam mislila da je moguće s nekom osobom provesti toliko godina i da će sve biti idealno. I nije. Majkl i ja imamo vrlo otvoren brak i vezu. Kada imate decu, koja nisu kriva za to što ste ih rodili u svetu prepunom nepravde, morate jednostavno da budete otvoreni i sve iskreno da delite."

Upravo taj deo o deljenju svih stvari odnosi se na poslednji skandal vezan za njenog supruga, optužbe da je seksualno zlostavljao bivšu radnicu. Te optužbe zapravo su ih na kraju naterale da sednu sa svojom decom, sinom Dilanom i ćerkom Karis, i o svemu otvoreno porazgovaraju. I sama je priznala koliko joj je sve to teško palo, no jednostavno je želela da svi budu upoznati sa svime.
"Ipak sam rođena Evropljanka i jako vezana za porodicu, stoga mi je normalno da, kada dođe do problema, svi sednu za sto i otvoreno razgovaraju o tome kako postupiti - ako se moja ćerka oseća nesigurno posebno jer je tinejdžerka i cure znaju da budu toliko zločeste, a s druge strane sin odlazi na fakultet. Sve su to stvari o kojima raspravljamo kako bismo svi bili upoznati sa svime i da nema iznenađenja."
Izvor: tportal.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.