Ketrin Higl otkrila pravi razlog izlaska iz serije Uvod u anatomiju

Izvor: B92, 18.Sep.2021, 19:13

Ketrin Higl otkrila pravi razlog izlaska iz serije "Uvod u anatomiju"

Ketrin Higl je bila jedna od omiljenih glumica u seriji "Uvod u anatomiju", pa je sve fanove začudio njen iznenadni odlazak iz serije.

Ketrin Higl je obeležila prvu glumačku postavu u seriji "Uvod u anatomiju".

Njen link Izi Stivens je bio jedan od omiljenih, pa su obožavaoci bili iznenađeni i tužni kada je misteriozno nestala i napustila svoju ljubav Aleksa Kareva.

Tokom godina, pojavljivale su se razne verzije kao mogući razlozi odlaska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz serije.

Saradnice iz pakla: Sa ovim slavnim ženama niko ne voli da radi

U novom odlomku knjige Linet Rajs How to save a life: The inside story of Grey's anatomy, koji je objavljen u Daily Telegraphu, Ketrin Higl pokušava da otkrije prave motive koji su stajali iza njene odluke da napusti Uvod u anatomiju.

Navodi da je splet raznih okolnosti doveo do toga, a sve je počelo od saznanja da se planira povećanje honorara njenim kolegama iz serije Eleni Pompeo, Patriku Dempsiju, Sandri Ou i Isaiji Vošingtonu, što ju je navelo da javno kaže da neće pregovarati o novom ugovoru.

"U ovom gradu, žene koje ne tapšu i ne govore samo U redu, da, gospodine, da gospođo dobiju reputaciju da su teške. Odlučila sam da mi se ne isplati više toliko guram", objavila je tada.

Stvari su kulminirale kad je odbila nominaciju za Emi nagradu.

Ovi glumci mrze uloge koje su im donele bogatstvo i slavu

"Nisam osećala da sam te sezone dobila materijal pomoću kojeg bih zaslužila Emi i u nastojanju da zadržim integritet akademske organizacije, povukla sam se", rekla je ona tada u saopštenju koje je izazvalo brojne negativne komentare.

"Mislila sam da radim pravu stvar", kaže ona.

Ipak, kao glavni razlog odlaska navodi činjenicu da joj je osnivanje porodice pružilo novu perspektivu.

"Promenila se moja želja da radim danonoćno. Otišla sam na porodiljsko odsustvo, postala sam mama i to mi je promenilo čitavu perspektivu. To je zaista bila prekretnica. Pre nego što sam se ponovo vratila, razgovarala sam sa Šondom Rajms o želji da napustim seriju. Onda sam čekala dok nisam dobila odobrenje za to. Glasine da sam odbila da se vratim su bile potpuno neistinite", kaže Higl.

Kako kaže, zajedno sa Šondom je tražila rešenje koje će biti prihvatljivo za ove strane, ali im to nikako nije polazilo za rukom. Naime, Šonda je želela da Ketrin Higl pronađe način da funkcioniše i poslovno i privatno, ali to nije bilo moguće, a da se ne odrazi negativno na celu glumačku ekipu, što nikako nije želela da uradi.

Na kraju, Ketrin Higl priznaje da snosi određenu krivicu što je publika negativno percipirala njen odlazak i da je najviše muči kad joj kažu da je nezahvalna.

"Naravno da sam zahvalna. Kako da ne budem", kaže ona na kraju

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.