Kenguri, poni i testenina u obliku polnog organa: Poznate holivudske face ne žale novac za poklone

Izvor: B92, 25.Dec.2023, 19:01

Kenguri, poni i testenina u obliku polnog organa: Poznate holivudske face ne žale novac za poklone

Kupovina poklona za Božić nije uvek laka. Naime, mnogi žele da svojim najmilijima poklone nešto originalno, ali finansijska situacija najčešće stane na put tim idejama. Međutim, kada su poznate ličnosti u pitanju, novac nikada nije problem, pa evo šta daruju oni sa milionima u džepu.

Anđelina Džoli je pre nekoliko godina kupila vodopade u Kaliforniji za svog bivšeg muža Breda Pita. Znajući da Bred voli arhitekturu Anđelina je tačno predvidela da će želeti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da izgradi kuću na vodopadima.

Godine 2017. kantri pevač Luk Brajan dao je svojoj ženi prilično jedinstven poklon – dva kengura. Nakon objave na Instagramu, mnogi su ga kritikovali rekavši da divlje životinje nisu božićni pokloni, ali on nikada nije odgovarao na komentare.

Pevačica Ledi Gaga dobila je od svoje izdavačke kuće jedinstven božićni poklon – ponija.

"Danas mi je na prag stigao beli anđeo sa neba. Jahaću je, voleću je i čuvati zauvek", napisala je pevačica na svom Instagramu.

Dejvid Bekam je 2005. godine svojoj supruzi Viktoriji Bekam za Božić kupio dizajnersku tašnu u dijamantima, vrednu 100.000 dolara, i novi rols-rojs, vredan 500.000 dolara. Pored toga, dao joj je dijamantsku ogrlicu sa rubinom vrednu više od dva miliona dolara.

Na Božić 2019. R&B pevač Kris Braun poklonio je svojoj ćerki Rojalti, koja je tada imala pet godina, svežanj novca sakriven u srebrnoj torbici. Kanje Vest, pak, potrudio se da iznenadi svoju tadašnju suprugu Kim Kardašijan poklonivši joj čak 150 poklona za Božić 2015. godine.

Pevač Džon Ledžend poklonio je svojoj supruzi i manekenki Krisi Tajgen ogroman točak sira, kojim je bila oduševljena i to je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu uoči Božića 2015. godine.

Glumac Zak Efron je iste godine dobio od svoje majke testeninu u obliku penisa.

"Znaš da je mama zakon kada ti ovo pokloni", napisao je uz fotografiju poklona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.