Kejti Peri postala hit nakon krunisanja, svi joj se smeju VIDEO

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 12:05

Kejti Peri postala hit nakon krunisanja, svi joj se smeju VIDEO

Pevačica Kejti Peri bila je pravi hit na ceremoniji krunisanja britanskog kralja Čarlsa III.

Naime, Kejti, koja će danas pevati na velikom koncertu povodom krunisanja u zamku Vindzor, bila je takođe u Vestminsterskoj opatiji na krunisanju.

Tražila je mesto u opatiji

Društvenim mrežama proširio se snimak Kejti kako zbunjeno traži mesto u opatiji i okreće se. Nakon toga, pevačica se našalila na svoj račun.

"Ne brinite ljudi, našla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam svoje mesto“, napisala je ona na Tviteru.

Ali to nije jedini razlog zašto je Kejti nakon krunisanja postala hit na društvenim mrežama. Odlazeći sa krunisanja kralja i kraljice, pevačica se saplela i umalo pala. Odevena u svetloljubičastu modnu kombinaciju sa šeširom iste boje, Kejti je izašla iz opatije sa ostalim gostima, ali je u jednom trenutku jedva izdržala na nogama.

Naravno, te fotografije su se brzo proširile društvenim mrežama, pa je Kejti Peri postala najveći hit na Tviteru.

"Ti si najveći događaj ovog krunisanja“, napisali su njeni fanovi.

Podsećanja radi, krunski koncert predvodiće Kejti Peri i Lajonel Riči. Nastupiće i Andrea Bočeli, Ser Brin Terfel, Take That, Freja Rajdings i Aleksis Frenč.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.